Jazyky

Umění a kultura

Český jazyk a literatura

Cvičení a sport

Informační technologie a fotografování

Masová media a společnost

Historie

Přírodní vědy

Ekononomie

Psychologie a zdravotnictví

Senioři – Ústí nad Labem – Univerzita třetího věku (U3V)

Výuka U3V UJEP Ústí nad Labem probíhá převážně v areálu Kampusu, Pasteurova 3544/1, 400 96 Ústí nad Labem (dále v DDM UL, Velká Hradební).

Nabídka spolu s anotacemi nového dvouletého studia U3V UJEP Ústí nad Labem 2024 – 2026 je zveřejněna od 30. května 2024.

U přednáškových kurzů je kapacita velká, tedy by neměl být se zařazením posluchače do kurzu problém. U ostatních je kapacita omezena, tedy rozhoduje včasné podání přihlášky (datum a čas).

Platba za kurz/kurzy se provádí až tehdy, když obdržíte od kanceláře U3V potvrzení o zařazení do kurzu včetně rozvrhu – září 2024. S platbou tedy vyčkejte na pokyny kanceláře U3V.

Pro zimní semestr 2024/2025 musí vyplňovat přihlášku všichni posluchači, jelikož se jedná o nové studium U3V UJEP Ústí nad Labem 2024 – 2026. (mimo posluchačů Žatce, kteří ve studiu pokračují).

Pokud si zvolíte více kurzů z nabídky, napište je do jedné přihlášky.

Přihlášky pro zimní semestr přijímáme od 30. 5. 2024 do 23. 8. 2024.

Přihláška

Podáním přihlášky elektronickou formou posluchač souhlasí s poučením o zpracování osobních údajů.

Poučení o zpracování osobních údajů

  1. Správcem osobních údajů ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů
    a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů, dále jen „Nařízení“) je Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem, se sídlem Pasteurova 3544/1, 400 96 Ústí nad Labem, IČ 44555601 (dále jen „Správce“). Pověřence pro ochranu osobních údajů lze kontaktovat na adrese poverenec@ujep.cz nebo tel. č. 475 286 350, 720 073 202.
  2. V souvislosti s výše uvedenou akcí zpracovává Správce osobní údaje účastníků v rozsahu osobních údajů uvedených na přihláškách účastníků, údaje popisné (zejména docházku do kurzů) a příp. číslo bankovního účtu a údaje o platbách výlučně pro účely organizace kurzů Univerzity třetího věku vč. vydání osvědčení účastníkům, a to po dobu účasti v kurzech Univerzity třetího věku a 5 let poté.
  3. Vyplněním přihlášky vzniká mezi účastníkem a Správcem smlouva o poskytování služeb spočívajících v organizaci kurzů Univerzity třetího věku a osobní údaje účastníků jsou tak zpracovávány pouze v rozsahu nezbytném pro plnění takové smlouvy. Číslo bankovního účtu a údaje o platbách jsou zpracovávány z důvodu plnění právní povinnosti podle právních předpisů upravujících vedení účetnictví a hospodaření Správce. Rodné číslo je zpracováváno z důvodu splnění úkolu prováděného ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci. Proti takovému zpracování rodného čísla může účastník kdykoli podat námitku.
  4. Během kurzů a akcí Univerzity třetího věku mohou být Správcem pořizovány fotografie a videozáznamy dokumentující průběh kurzu či akce, které budou následně použity pro informování veřejnosti o akci a pro sebeprezentaci Správce v tisku i na webových stránkách Správce. Pořizování fotografií a videozáznamů i jejich následné použití v uvedeném rozsahu je v oprávněném zájmu Správce. Každý z účastníků má však právo kdykoli takové konání odmítnout.
  5. Výše uvedené osobní údaje zpracovávají pověření zaměstnanci Správce a následující zpracovatelé: ZČU (systém STAG).
  6. Podle Nařízení máte právo požadovat po Správci sdělení, jaké osobní údaje o vaší osobě zpracovává, požadovat kopii těchto údajů, přístup k těmto údajům a provedení aktualizace nebo opravy osobních údajů, příp. omezení zpracování těchto údajů, právo požadovat výmaz zpracovávaných osobních údajů, právo na jejich přenositelnost a v případě pochybností o zákonném zpracování osobních údajů právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů. Kdykoli můžete také podat námitku proti zpracování při sebeprezentaci Správce.
  7. Další informace Správce o ochraně soukromí naleznete na www.ujep.cz.